Skripte iz pravo.psilon.org" />
Forum pravne fakultete Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



 TOP Trader- otvoritveni dogodek Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temoOdgovori na to temo
Avtor Sporočilo
neki



Pridružen/-a: 19.03. 2010, 18:25
Prispevkov: 12

PrispevekObjavljeno: 12 Maj 2012 09:00 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Kaj je TOP trader?
TOP trader je 3-tedensko tekmovanje v trgovanju, na katerem se lahko preizkusiš v fiktivnem trgovanju na:
delniškem,
surovinskem in
valutnem (FOREX) trgu.

Komu je namenjen?
TOP trader je namenjen vsem uporabnikom Študentske borze z naprednejšim znanjem. Vsem, ki dobro poznate lastnosti finančnih trgov in jih tudi aktivno spremljate, vsem, ki razumete vpetost in prepletenost denarnih, surovinskih in blagovnih trgov s svetovnim gospodarstvom. Seveda pa to ne pomeni, da se začetniki ne smejo pridružiti.

Kaj se bo dogajalo?
Pričnemo v sredo, 16. maja 2012, v Lila dvorani na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer bo ob 16:00 otvoritev dogodka. Takoj po otvoritvi bo potekala napredna delavnica z izkušeno TradePort ekipo, kjer boš lahko izvedel:
Kako izboljšati uspešnost z uporabo tehnične analize?
Kako nadzirati tveganje z uporabo »money manegament-a«?
Kako se »day trading« razlikuje od »swing tradinga«?

Na otvoritvenem dogodku bodo podrobno predstavljena pravila, potek tekmovanja, vse aktivnosti, ki se bodo odvijale med tekmovanjem, in način razglasitve nagrajencev.

Med tekmovanjem se boš kot udeleženec lahko udeležil številnih izobraževalnih in razvedrilnih dogodkov, družil z Altinimi strokovnjaki, imel ekskluzivni dostop do TradePort trgovalne sobe in bil deležen še mnogo drugih ekskluzivnih ugodnosti.

Kdo se lahko prijavi?
K tekmovanju se lahko prijaviš kot registrirani uporabnik Študentske borze. Aktivno trgovanje na Študentski borzi ni pogoj za sodelovanje v tekmovanju. Kot prijavljenemu ti bomo brezplačno odprli testni račun na platformi TradePort, na katerega boš prejel fiktivnih 25.000 evrov. Z njimi boš lahko opravljal trgovalne posle. Uporabniško ime in geslo boš dobil v dneh pred otvoritvenim dogodkom.

Kakšna je nagrada?
Letos smo poskrbeli za lepe nagrade. Skupni zmagovalec tekmovanja TOP trader dobi plačano prakso pri skupini ALTA, prav tako pa bomo najuspešnejšim podelili še osebno mentorstvo pri Altinih strokovnjakih in vabilo na največji investicijski večer pri nas. Vsi, ki bodo uspešno zaključili tekmovanje pa bodo prejeli tudi posebno priznanje.

Spremljaj novosti glede tekmovanja TOP trader na spletni strani Študentske borze in naj bo to tekmovanje tvoj Začetek donosne prihodnosti.

Prijave na: http://www.studentskaborza.eu/
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo


 Pojdi na:   



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.